Ciąża podczas przyjmowania pigułek antykoncepcyjnych: Jakieś JEST prawdopodobieństwo?

Dzisiaj Słowo "hormony" dla Wieluniu brzmi przerażająco. Wszystko dlatego, že pierwsza generacja doustnych środków antykoncepcyjnych miała naprawde WIELE skutków ubocznych.

Kobietą miała zwiększone ciśnienie, nabrała na wadze, płyn pozostał w Ciele, Włosy zaczęły rosnąć nA JEJ Twarzy, na nogach, Wokół sutków i na Środkowej Linii JEJ brzucha.

...

Spis treści:

ale Teraz trwają przygotowania zrobić piątego Pokolenia, Które wedlug Producentów Tych Produktów i naukowców praktycznie nie nie powodują skutków ubocznych.

Doustne środki antykoncepcyjne

Doustne środki antykoncepcyjne i ciążaDoustne środki antykoncepcyjne Bardzo powszechnym żartem, niezawodnym i bezpiecznym sposobem Ochrony przed niechcianą ciąża. Sa łatwe w użyciu, DOSTĘPNE i skuteczne.

Dzisiaj hormonalne tabletki antykoncepcyjne SA w szerokim zakresie DOSTĘPNE. Ale nie nie mozna Ich wybrać na podstawie Opinii znajomych LUB Opinii w Internecie.Możesz poważnie uszkodzić Swoje Ciało.

Konkretny środek antykoncepcyjny wyznaczyć Lekarza Pod każdym podtypem STANU Zdrowia Kobiet. Wyklucza rolę przeciwwskazań zrobić Tego Deszczu Tego narzedzia.

Ginekolog wykonuje Proste Pomiary, ABY zapewnić Bezpieczeństwo Leku: Wzrost, waga Kobiety, ciśnienie Krwi. Dodatkowe testy (krew, mocz, wymaz z pochwy) SA potrzebne, ABY wykluczyć jakiekolwiek Choroby.

Podczas przyjmowania leków hormonalnych należy ściśle monitorować POZIOM protrombiny, POZIOM cukru my Krwi, regularnie (Raz Dwa miesiące na) údaje SIĘ Do ginekologa wlasnie w którego braku skarg i zadowalającego STANU Zdrowia.

W Podstawowa medycyna hormonalna polega na użyciu syntetycznych "bliźniaków" Naturalnych hormonów w jajnikach. Wsród pigułek antykoncepcyjnych Sa bardziej popularne opracowała antykoncepcyjne.

Ich POZIOM tolerancji, wiarygodności, odwracalności oddziaływania i akceptowalnych kosztów JEST znacznie Wyższy w porównaniu Do innych środków. ABY uzyskać więcej Informacji na pewno chodziło hormonów płciowych: Estrogeny i gestageny.

Blokują owulację, wszczepienie i zmianę Ruchu plemników, prace żółtego Ciała, Które zastępuje uwolnione jajo i dba o normalny Rozwój płodowego jajeczka.

      

Ciąża po zażyciu tabletek

Po aktualizacji Lek Uwalnianie jajeczka z jajnika, pojawiające SIĘ W środku kazdego Z NICH Cykl menstruacyjny (Mowa o owulacji) JEST dostosowany I Zdecydowana większość Kobiet (okolo 90%) moze począć Dziecko przez 2 lata.

Mozesz zajść w ciążę PO pigułkach antykoncepcyjnych Już wtedy owulacja Odnowiony całkowicie (I żart napisany w większości instrukcji dla takich leków). Żartować Dwa tygodnie po anulowaniu preparatów antykoncepcyjnych.

U niektórych Kobiet tlo hormonalne wraz z owulacją ustala SIĘ zaraz PO zaprzestaniu przyjmowania tabletek. W Takım przypadku szybkie poczęcie występuje z powodu jajników, Które po długim przymusowym odpoczynku zaczynają energicznie funkcjonować.

I Ktos Musi czekać miesiącami na założenie owulacji, ponieważ nie nie kazdy organizm moze Szybko wyzdrowieć.

Jak Szybko mozesz zacząć planować ciążę?

Ciąża po porodziejeśli chcesz Proces przyjmowania pigułek antykoncepcyjnych Przetwarzania najbardziej poprawne, JAK Ty i Twój ukochany zamiar zaplanować Dziecko i chcesz, zeby Wszystko bylo idealne, należy skonsultować z lekarzem SIĘ, Który powołuje CIĘ Do Śródka antykoncepcyjnego. Weź udział w testach i, w razie Potrzeby, przeprowadź ankietę.

Po ostrożnym anulowaniu tabletka Cykl menstruacyjny obserwuj I zachowaj kalendarz. Pomoże aby obliczyć Jak najdokładniej odpowiednie dni na poczęcie I Dookoła wiek ciążowy. ALE JEST ABY możliwe TYLKO wtedy, gdy Cykl żartem regularny.

Wymagany zrównoważone żywienie. Po długim przyjęciu hormonów zmienia SIĘ równowaga witaminowo-mineralna organizmu. POZIOM asymilacji moze sie zmniejszyć witamina C, kwas foliowy Biore pierwiastki śladowe.

Wraz z Tym witamina A wchłonięte w nadmiarze, moze niekorzystnie wpływać współpracy na Rozwój nienarodzonego Dziecka. Chętnie podejmę odpowiednie działania.

„ABY przestań SIĘ narkotyki, Paczki NIE przymierzać zrobić Konca. mozna zrobić w ogóle SIĘ RAZ pigułki. „Tak wiec myśleć i działać, WIELE Kobiet Nie wie Jak faktycznie ryzykować Ich Zdrowia.

Lekarze radzę bez wzgledu na pakiet. W końcu odbiór przedsięwzięć antykoncepcyjnych przerwano w połowie cyklu, Moze prowokować obficie krwawienie mam zaburzenia hormonalne.

Rozpocznij sonda Mozesz zajść w ciążę natychmiast PO zniesieniu doustnych środków antykoncepcyjnych. Ale możesz poczekać I przywrócić Dziesięć Cykl, A dopiero potem przystąpić zrobić poczęcia Dziecka.

Lekarze zalecają trzymanie SIĘ Nadal Drugiej opcji. To Jest Lepsze dla ciąży, O owulacja JEST łatwiejsza zrobić przewidzenia.

WIELE zalezy od Czas trwania i Okresowość Tego rodzaju stosowanie antykoncepcji. Po kursie 3-6 miesiecy Wykop Kobiety zrobić poczęcia żartem znacznie zredukowany, piwo zwiększa szanse na zajście w ciążę w ciągu pierwszych cykli menstruacyjnych Trzech.

Czasami tabletki antykoncepcyjne SA polecone przez planowanie ciążyW celu wprowadzenia ewentualności zapłodnienia jaja.

Ktos bedzie Tylko JEDEN kurs trzymiesięczny W ciążę, A dla kogoś Być bardziej wydajne, ABY pomieścić kilka takich kursów 3-miesięczne pigułki, ą następnie 2-miesięczną przerwę.

Ale jeśli doustne środki antykoncepcyjne WIELE lat i byla ciągła, wynik JEST tłumione funkcję reprodukcyjną kobiecego Ciała, A dla pełnego Zwrotu moze wymagać rocznie.

Planowanie antykoncepcyjne i ciążoweIm starsza KOBIETAIm dłuższy okres dziesięciu: w 22-23 latach - kilka miesiecy, w 30 - 1 ROKU LUB WIĘCEJ PO 35 - kilku latach.

Dlatego często ginekolodzy polecam Robić trzymiesięczne Przerwy po każdym Roku przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych. W ciągu Dnia zajść w ciążę przez TYLKO nawożenie pozaustrojowe (sztuczne).

Nie martw SIĘ, długotrwałe przyjmowanie leków hormonalnych w Zaden sposób nie nie wpłynie na Przebieg ciąży, Rozwój i zdrowie Twojego nienarodzonego Dziecka. Nawet koncepcja, Która wystąpiła podczas Profilaktyki doustnymi środkami antykoncepcyjnymi, Nie powoduje obaw o pomyślny wynik ciąży.

Dowodem na to żart statystyki długoterminowe, Dzieki czemu mozna bylo ustalić, Ze liczba urodzeń Dzieci gorszych W takich przypadkach JEST Nie większa niz Średniej statystyczna. Tysiące zdrowych Dzieci JEST istotnym potwierdzeniem Tego Badania.

      

CZY MOGE zajść w ciążę podczas przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych?

Ryzyko impregnacji na TLE przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych JEST Całkiem realny, ale TYLKO wtedy, gdy nie nie obserwuje SIĘ Czasu stosowania Leku.

Skuteczność doustnych środków antykoncepcyjnych JEST znacznie zmniejszona, jeśli odstęp Czasu Pomiędzy wzięciem Leku zrobić 36 godzin, jeśli jednocześnie przyjmowałeś antybiotyki, A nawet tradycyjną medycynę (Dziurawiec).

rowniez biegunka i wymioty, Które wystąpiły mniej niz 4 Godziny po wypiciu pigułki, Nie moze w 100% zagwarantować, Ze ciąża nie nie wystąpi.

W Tym przypadku JEST się konieczne Dodatkowa wziąć pigułkę, ponieważ prawdopodobieństwo, ZE Pierwszy Nie mial Czasu na Dobre trawienie, JEST wystarczająco Duże. Tylko Jedna tabletka pominięta czasami kończy SIĘ niechcianą ciąża.

rowniez Mozesz zajść w ciążę, jeśli otrzymasz środki antykoncepcyjne z powodu złej Jakości LUB daty ważności środków antykoncepcyjnych, ktorých Nie zauważyłeś NA CZAS.

Jeśli po 7-dniowej przerwie w przyjęciu menstruacja SIE NIE rozpoczęła, zrób Przetestuj ciążowy LUB, ABY dokladnie potwierdzić Swoje obawy, włącz Krew na hCG. Ale Dopóki nie nie uzyskasz wyników testów, Nie zaczynaj pić nowego Opakowania.

Ciąża z kontrolą urodzeńCykl menstruacyjny Jeśli nie nie zostanie zwrócony po odstawieniu hormonu przez 6 miesiecy, Koniecznie odwiedź Lekarza LUB specjalistę od niepłodności.

ABY powikłanie Moze wystąpić po podaniu doustnym Wagowo przybliżeniu U 2% Kobiet. Szczególnie często w podobnej sytuacji spotykają sie Młode Dziewczyny i dojrzałe panie. Żartach zrobić rowniez charakterystyczny objaw ukrytej Patologii, ktorej przebudzenie wywołało odbiór środków antykoncepcyjnych.

Bardzo często na naruszenie JEST I Choroby, Które uniemożliwiają znajomosc Szczęścia macierzyństwa, a pigułki NIE, JAK Wieluniu uważa. Być moze wag twoim przypadku ciąża bedzie musiała byc stymulowana.

Ale szef wynik, A Nie Jak to osiągnąłeś. Uwierz w NAJLEPSZE I Nie poddawaj SIĘ: W twoim domu z pewnością bedzie brzmiał dziecięcy śmiech.

      

CZY widzisz niedokładności, niekompletne LUB niepoprawne informacje W biała? Czy wiesz, Jakświeszyć Artykuł?

CZY chcesz wstawiać zdjęcia na zdjęciach Temat?

Pomóż nam ulepszyć strone! Pozostaw Wiadomość ja Swoje Kontakty w komentarzach - skontaktujemy SIE Z TOBA I wspólnie poprawimy publikacje!

Komentarze: 90
  1. Ainur

    Cześć, powiedz mi, PROSZĘ. Po certyfikacie LUB akcie seksualnym Mój partnerem U Mnie skończył I Gdzie w godzine wypił tabletkę 20. Wypił 7-dniowy kurs, CZY istnieje możliwość zajścia w ciążę?

  2. Manyusha

    Podpisz PROSZĘ, akceptuję ok przez 6 lat, najpierw pil Reglon, na NIM LUB na ekspansji Zyl JUZ NIE MA. Zmieniono na najdłuższy. W Tej chwili piję nowość. Drugi miesiąc JEST Bardzo skromny, po Ostatnim zacząłem reagować na Zapachy. Jakieś JEST wydajności b?

  3. Alexander

    Dzień dobry.Wziąłem Cztery paczki w Tym SAMYM celu. Gdzieś w ciągu 2-4 dni byl NPA PRZED Koncem Przyjęcia ostatniej pigułki. 2 dni Były tłustym Absolutorium (co miesiąc), ale po zakończeniu paczki bylo Już po Wszystkim (MI z Czasem do Nie wystarcza). CZYNIENIE Ciąża?

  4. Yana

    Witam, akceptuję Trzy Regole, odbył stosunek płciowy bez SIE Zabezpieczenia, pilzner PO stosunku seksualnym wypiłem pigułkę, CZY istnieje ryzyko zajścia w ciążę? Poprzedni tabletliw byl ponad 12 godzin Temu ...

  5. Linda

    Witam, po zrobieniu regulonu, 21 dni, w 4 dniu miesiąca bylo NPA CO MOGE zrobić, CZY MOGE zajść w ciążę?

    • Xenia

      Witam, Sytuacja taka wystąpiła, zaczął pić Novinet PIC po Raz Pierwszy W dniu 6, tabletka miała stosunek seksualny bez Zabezpieczenia PO piłem 7 tabletkę, ą następnie zdecydował SIĘ przerwać przyjmowanie priporata ponieważ poważne skutki uboczne, SA. Jakieś JEST3,9 zajścia w ciążę?

  6. Natalia

    Cześć potrzebuję twojej Pomocy w moim miesiączki rozpoczęła Się 19 lipca i zacząłem pić Novinet pigułka na 4 Dzień zacząłem pić tabletek Nie byl chroniony Stosunków seksualnych i przez cały Czas I wyciągnąć podbrzuszu i tęskni, JEST Szansa, Ze MOGE zajść wagowo ciążę.

  7. Eugene

    moje pytania

    Razem pytania: 1
    0 otrzymanych odpowiedzi
    Zadaj kilka pytań

    17.07.16 | Eugene
    Sekcja: Inne
    Witam, mam 19 lat, ginekolog przepisał Logest, ponieważ USG pokazało "Echokardię pęcherzykowego jajnika PO, prawej Stronie słowie słowie" przez POL ROKU. Akceptuję Pierwszy Raz PO. Pierwszy Dzień spożyciu (zaczął SIĘ W pierwszym dniu miesiączki) mial stosunek seksualny bez antykoncepcji, rowniez byl Gdzieś w 3 i 4 obserwowaną niewielki wzrost klatki piersiowej. Dzis zart 7. Dzień odbioru. Jakie JEST prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, błagam o pomoc CIĘ! Dziękuję !!!

  8. Galina

    Cześć, Pytaj, piję powieść, Na3 paczuszkach spóźniłem SIĘ O 1 Kartę, Pilzner wziąłem ja, A Tego samego Dnia byłem z prezerwatywą, ale SIE zepsuł. Skończyłem paczkę, co miesiąc przychodziły, JAK Zwykłe, ale wciąż strasznie boje sie ciąży. Teraz podchodzę zrobić Nowości.

    • Katarzyna

      Jeśli Bardzo martwisz SIĘ O pójście zrobić swojego ginekologa LUB zrobisz kilka testów ciążowych. Położyłem Przypomnienie na Telefonie, wiec nie nie zapomnę wziąć pigułki.Spróbuj i mozesz skorzystać z Tej Metody. Nadal moze przejść LUB przejąć ANALIZĖ HHG rowniez pokaze ciążę, jeśli JEST

    • Marina

      Ile pozniej zaakceptowałeś? Jeśli opóźnienie wynosi 12 godzin LUB mniej, Wszystko powinno Być w porządku. Ale je więcej niz Jeden Dzień, aby wszystko jest Bardzo Zle. W każdym razie skonsultujuj się z lekarzem.

      • Genewa

        Poszedłbym zrobić Lekarza tak Samo

  9. Ludmiła

    Cześć, pije Trzeci miesiąc Trzy-merci. Po 7-dniowej przerwie zapomniałem zażywać tabletki przez Pierwsze Trzy dni. Nadal Piła tak, Jakrzony Mój ginekolog. Powiedz mi, PROSZĘ, Jakie JEST prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, jeśli te dni Były niechronione?

    • Marina

      Prawdopodobieństwo w Tym przypadku JEST DOSC Duże. przemówienie zrobić ginekologa i rozwiązanie, co zrobić w takiej sytuacji Lub zrobić. W końcu, jeśli ciąża nadejdzie, Trzy-mruki Nie Moga pic.

    • Lilya

      Dzień dobry! Oczywiscie istnieje prawdopodobieństwo, Ze Wszelkie niezabezpieczone Stosunki seksualne Moga prowadzić zrobić rozpoczęcia ciąży. Jeśli nie nie Minął Tydzień od ostatniego niezabezpieczonego PA, ABY NIE bedziesz wiedziec, CZY minęło więcej Czasu, Oddaj krew HCG. Cóż, na Przyszłość, jeśli zapomniałeś wypić pigułkę, postępuj zgodnie Z instrukcjami, ą mianowicie przez kilka dni, równoległe z odbiorem Aplikacji, użyj Jeszcze jednej Metody Ochrony.

  10. Olga

    Cześć, Lekarz, wyznaczony Janine z celami medycznymi, pili tak, JAK powinien codziennie o Tej samej porze! W okresie Przerwy Między paczkami 6 Dnia byłą ABA. Jakie JEST prawdopodobieństwo zajścia w ciążę i CZY MOGE Nadal pic wag porządku?

    • Katarzyna

      Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę JEST ZAWSZE TAM, W twoim przypadku, niezbyt Dużych, oczywiscie, ale takze TAM. Wykonaj testy ciążowe Rano, gdy SIĘ obudzisz. Coz przekazać Analizy w oddziału ambulatoryjnego. W przeciwnym razie Nadal Nie wiesz, CZY ciąża nadeszła, CZY Nie. Lekarz Powie CI ABY oddać krew HCV najprawdopodobniej.

    • Marina

      Prawdopodobieństwo JEST małe, ale. Radzę skonsultować SIĘ z lekarzem. Nadal piłem OK W takiej sytuacji na Własne ryzyko i ryzyko, robiłem SIĘ bez konsekwencji. Ale na ryzykowne.

  11. galena

    Witam, piłem Białoruś, ponieważ miałem niewydolność hormonalną, 2 miesiące. Jakie żartem prawdopodobieństwo zajścia w ciążę PO zakończeniu zabiegu?

    • Katarzyna

      Cześć Galina. Twój Organizm nie nie bedzie gotowy zrobić poczęcia ZARAZ PO anulowaniu Leku. Musisz poczekać Jakis Czas, AZ Twoje Ciało ponownie dostroi SIE, ABY MOC począć Dziecko. Bedziesz Musiał udać SIĘ zrobić Lekarza i wziąć Badania na obecność hormonów i postępować zgodnie z zaleceniami. Życzę ci Zdrowia.

    • Elizabeth

      Cześć Galina, hormonalnych środków antykoncepcyjnych Zniesienie, Ciało Musi Być dostrojone zrobić Pracy w Nowym sposób í Každý JEST TYM Indywidualny Wagowo. Ktos moze zajść w ciążę natychmiast, a moze ktos za kilka miesiecy. Idź do Kliniki zrobić swojego ginekologa í skonsultuj sie. Zdrowie dla Ciebie)

    • Marina

      Wystarczająco Wysokie, JAK ZAWSZE Przy przyjmowaniu Tych leków i Ich analogów.Aby Miejscu zajmie w ciążę, weź udział w ankiecie.

    • Lilya

      Dzień dobry! Musisz przerwać hormon od Normy. „Hormonalne TLO do przywrócone i Nie ma żadnego zaburzenia, kamera zajdzie ciąża. Jedyna rzeczą, Która PO zniesieniu hormonalnych środków antykoncepcyjnych, ciąża moze nie nie wystąpić w pierwszym miesiącu, Czasem potrzeba Czasu, ABY odbudować Ciało.

  12. Alexander

    Cześć. Mój Mąż i ja Bardzo chcieliśmy Małego, miałem Awarie cyklu, lekarz doradził mi, żebym wzięła Diane 35 na Trzy miesiące. W Tym przypadku jestem na litoxin przez 12 lat. ZE w Przyszłości Konkrétne zajścia w ciążę JEST I bedzie ostateczwencje? Z góry dzieki.

    • Marina

      Ciąża bedzie, Koguty SA szczegółowe oo powodu. Pobudzają ciążę, po Ich anulowaniu SA zajść w ciążę. Wiec skonsultuj SIĘ z lekarzami i planuj ciążę.

    • Marousia

      Dzień dobry! Miliony JEST Zwykłe niewydolnością hormonalną, moze Być łatwo na każdym miejscu budowy organizmu itd. Czynniki Ważne, ABY podjąć decyzję. Jako Dodatek zrobić Diana mozesz poprosić o, przepisanie CI rowniez witamin, ktore beda promować szybkie Przejście Choroby hormonalnej.

    • Marina

      Dzień dobry! O ile zamierza Mieć Dzieci. Nie dostałem żadnej poważnej diagnozy i niepłodności, Która Nie Masz. Po prostu normalna porażka. Zdarza się. Tutaj dostaniesz Pomoc, i odniesiesz sukces.I W TYM Czasie Ciało bedzie silniejsze, ą ty bedziesz Lepiej przygotowany zrobić poczęcia. Przecież Teraz moze słoneczne (5))))

  13. Vika

    Dobry wieczór! Skazhіt, CZY Łasica w mene polіkіstoz, priymayu tabletki Jez mіsyats vzhe tretіy ı przeszedł mіsyatsya 11 tablettsі Bula dіareya pіslya vipitoї pigułka protyazі 3 lata dіareya Bula Raz. Przez cały Dzień brałem pigułki na rachubę. I pіslya dіareї I vipila następujące tabletka, jeśli zupinilas wygrał (na protyazі Godin) Nie novoї Opakowania, ciemnym piwem po prostu dodaje. Powiedz mi, CZY pieszczemy rizik wagitnosti chi ...? Bo nislya oo Tego aktu aktu buv nezavischeny, wiec czytam JAK, scho w ti dnі Nie potrybno dodatko przewlekłych.

    • SWETLANA

      Vika, Pogoda Ciąża w świetnej sytuacji. Tak, Dzieje SIĘ Jeszcze, ABY zrobić pączki tabletek. Teraz zalecam TYLKO przeprowadzanie Testu i ultradźwięków w stałej opóźnienia.

    • Marina

      Tak, Wymagania JEST DODATKOWA antykoncepcja. Jeśli iść zaniedbałeś, ciąża JEST naprawde Dostępna. Powinieneś pójść zrobić Lekarza I Być Firma.

    • Marousia

      Dzień dobry! Jeśli biegunka wystąpiła w ciągu pierwszych 4-godzin PO zażyciu pigułki, musisz wypić Jeszcze Jedna, współistniejące zrobiłeś. Jeśli taka Sytuacja wystąpiła w 1-8 dniu cyklu, należy dodatkowo zabezpieczyć SIĘ OD 8 do 14 dni, Po Prostu wypić Kolejna tabletkę í NIE SA Wymagane ZADNE INNE METODY OCHRONY. Ciąża jest mało prawdopodobne, ale czasami organizm daje małe usterki (jeśli tabletka udało SIĘ wchłonąć i przyjęty inny) moze smarujemy w środku cyklu.

    • Marina

      Dzień dobry! Dlaczego ja, ZE TA biegunka została podjęta wlasnie zażywaniem Tej konkretnej pigułki? Moze cos Nie jadłeś. Biegunka Nie JEST częścią braku Jeza. Gdy zaangażowanie, własnie ochrona JEST PO prostu wymagana. Możliwe, ZE ciąża nadeszła. Sprawdz Test LUB najlepiej ZE Wszystkich hCG.

  14. Lala

    Witaj, Pomóż pzhl Miałem chroniony PA, piję ok, NA Tez bronił pv .. Dzień 3 Przyszedł brązowy przydział Dzisiaj, A jutro bedzie M. CZY MOGE zajść wagowo ciążę? Jakie Să przykłady zajścia w ciążę przed M.

    • sv2006ys

      Jeśli pijesz ok, takze chronisz SIĘ ZA Pomocą prezerwatyw, ryzyko zajścia w ciążę JEST niewielkie "Aby Jutro bedzie M." - CZY JAK zrobić wiesz? Jeśli pijesz OK, Który mial miesiąc JEGO trwania jednym pakowaniem tabletek następnym. NIE DA SIE dokladnie obliczyć, KIEDY Jeden bedzie. W przepaści Między. Czasami, gdy otrzymujesz OK, dochodzi zrobić krwawienia, piwo zrobić sugeruje, že powinieneś pójść zrobić Lekarza i wybrać inny środek antykoncepcyjny. W normie LUB Nie ma NIC wspólnego.

  15. Tatiana

    Miłego dnia. Mam 20 lat. Nie ZAWSZE Były nieregularne miesiączki, zrobić Już Trzeci miesiąc opóźnienia, przekazał analizuje na hormony - testosteron zwiększona, zmniejszona progesteronu USG - lewy jajnik wzrosła, w wyniku - policystycznych. Przepisaliśmy 10 dni DUFASTON I JAZZ 3 miesiące od Dnia Dnia miesiączkowania. Powiedz mi, PROSZĘ, moje bole brzucha i moja klatka piersiowa boli pod Dufastonem. Ale Tydzień Temu odbyłem stosunek płciowy bez SIĘ Zabezpieczenia, CZY MOGE zajść w ciążę?

  16. Valentina

    Cześć. Wyp zdjęć 2 Cykle zrobić Yariny z góry z zaleceniami Lekarza, powiększono lewy jajnik. Byl niechroniony p. w Ostatnim dniu odbioru ok. Teraz 4 dni po anulowaniu, Nie ma miesiączki, TYLKO Trochę ciągnie podbrzusze i śluzowe wydzieliny. CZY JEST W TYM ciąża caseowanej? Dziękuję.

  17. Katarzyna

    Cześć, Akceptuję 6 miesiecy ok Dimiya. Pakiet SIĘ skończył, ale Nie ma krytycznych dni. CZY To Jest ciąża? I CZY wARTo zacząć pić Kolejna paczkę?

    • Anna Kolomova

      Przede Wszystkim udaj SIĘ zrobić ginekologa, A potem Już jestes i przypisano chorobę. Jeśli zażyłeś lek poprawnie, postępuj zgodnie z instrukcjami, Nie Moze Być ciąży, chociaż istnieją wyjątki od zasad. Pijesz Już Pół Roku, Czas zrobić sobie przerwę. ABY zrobić Wszystko dobrze, umów sie na spotkanie ZE specjalista.

    • Alain

      Ze wzgledu na odbiór cyklu narkotyków moze łatwo stracić (CHOC niektórych Kobiet moze Być rozwiązany wręcz przeciwnie, ale istota NIE żartem W NIM), tak, Ze Zaliczka Nie należy SIĘ martwić. Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę żartem Niezwykle minimálne, jeśli użyłeś antykoncepcji ściśle wedlug instrukcji.

    • Marina

      Czy brałeś tabletki normalnie? Nie przerwał odbioru? Muszą Być pijani mniej więcej w TYM SAMYM Czasie. Jeśli pili Randki pigułki prawidłowo i nie nie zapomnieć wypić je w Czasie i jest mało prawdopodobne, ABY ciąża, OK dobrze chronione przed NIM. Niezależnie od Tego, CZY wziąć NASTĘPNY pakiet, zalezy zrobić OD CIEBIE. Jeśli chcesz Nadal Być chroniony w dziesięciu sposób, mozesz zacząć. Chociaż lekarze zalecają robienie przerw co Sześć miesiecy. Mozesz omówić TE kwestię z ginekologiem I Sam zdecydować, CZY rozpocząć odbiór, CZY NIE.

    • SWETLANA

      Katarzyna, ABY NIE JEST ciąża, ale naruszenie spowodowane długim przyjęciem Dimii. Teraz jestes zalecany zrobić USG. Prawdopodobnie ujawni SIĘ policystyczny jajnik. Nadal odbieraj DIMIA Nie moze. Konieczna JEST przerwa i obecność krwawej wydzieliny. Jeśli nie, musisz zadzwonić co miesiąc. Przeczytaj:
      /planirovanie/pl-slozhnosti/kista-yaichnika.html
      /planirovanie/pl-slozhnosti/polikistoz-yaichnikov.html
      / beremennost / slozhnosti / analizy

  18. Oksana

    Ukończył napój Logest numer 19, nr 21, mial seks bez prezerwatywy. Jakieś JEST3,9 zajścia w ciążę?

  19. SWETLANA

    Victoria, Dlaczego zacząłeś pić Clayrę NIE NA Spotkań? Teraz sam zrezygnowałeś ZE swojego cyklu, Nie tyle przez przyjęcie Postinora, co przez Claire. Teraz, Dopóki nie nie anulujesz Clairy, miesięcznik Nie nadejdzie. Lepiej JEST odwiedzić Lekarza i wyjaśnić ul Wszystko. Przeczytaj:
    / Testy / t-info
    /planirovanie/pl-slozhnosti/polikistoz-yaichnikov.html
    /planirovanie/pl-slozhnosti/kista-yaichnika.html

  20. Wiktoria

    Cześć, byla DOSC zagmatwana historia, ginekolog mianował Claire. CZY picia konieczne żartem od 1 Dnia miesiąca. Podczas współżycia na kilka dni PRZED Ich prezerwatywy Zlámal, A ZE względów BEZPIECZEŃSTWA został pijany pigułka Postinor, po zrobieniu Druga tabletkę na godzine spadu, czytamy, Ze PO Postinor ewentualnego krwawienia, A możliwe, ABY zart, ZE wspólnie miesiąc wczesny Początek na Własne ryzyko pil pierwsza pigułka Klayry Teraz zastanawiam SIE, CO bedzie, jeśli przez bylo krwawienie Z pigułki ı wspólnie zrobić Teraz Bo moze tabletka Klayry Nie byl pijany w pierwszym dniu miesiączki, CZY To Jest, Jak się zachować? Jeśli tak, ABY Jak długo SIĘ bedzie działać?

    • Alain

      Z. dokładnością 99% moge powiedzieć, že krwawienie zaczęło SIĘ od przyjętego Śródka antykoncepcyjnego. Ale jednocześnie Dziesięć Chwila mozna uznać za PIERWSZY DZIEŃ początku miesiąca, ponieważ Mechanizm JEST całkowicie identyczny. Nie martw SIĘ oi, Ze pigułka Nie została wypita na Czas, w każdym razie zadziała tak, Jak powinna.

    • Yasya

      Precyzyjnie wskazałeś, ZE Sytuacja JEST DOSC zagmatwana. /planirovanie/pl-info/shest-podskazok.html Cóż, pili, pili tak Dużo. Spójrz Dalej, co miesiąc LUB Nie. Chociaż wydaje mi sie, že NA NIE ONI. Ponieważ Postinor moze rowniez zawieść. Czasami moze takze powalić cały Cykl miesiączki. / planirovanie / ovulyaciya
      /planirovanie/pl-info/menstrualnyj-tsikl-zhenshhiny.html

    • Olga

      Tak, skomplikowana historia. Ogólnie Rzecz biorąc, Postinor Powała Cykl. Piłem Ucieczki, A tam ta sama Substancja czynna, w ogólności, dostrzegałem plamienie. Wedlug Mnie ginekolog powiedział LUB powiedział, CO NIE JEST do Współpracy miesiąc, co to zart pobochka Z escapela. Moze Ty Też, pobochka. Mysle, ZE BARDZO zrobić Trudna Sytuacja, Lepiej żartem zobaczyc ginekologa, Który SIĘ rozwiąże. W międzyczasie zastosuj barierowe środki antykoncepcyjne. Nie polegaj na tabletach.

  21. Katarzyna

    Powiedz mi, PROSZĘ. Przyjmuję Jessa na zalecenie Lekarza. Oniego leczyli policycozę, leżeli w Szpitalu. Następnie Jess OD Pierwszego Dnia miesiączki. Pije Już 5 paczek (zarejestrowałem Pół Roku) .W Tej chwili NIE chronimy SIE. Jakie JEST prawdopodobieństwo zajścia w ciążę Teraz í PO wypiciu ostatniego kursu? dziękuję

  22. Katarzyna

    Cześć, Dla Mnie 36. We wrześniu 2015 r. Usunęliśmy Spirale - Nie przyzwyczaili SIĘ, ciagle krwawienia I ZLE rozmazania.Przez 2 miesiące PRZED usunięciem lek byl przyjmowany zgodnie z zaleceniami Lekarza. Jak uzgodniono z Nia, przeniosła SIĘ zrobić Yarin Bez Przerwy - ostatni regulonie, A następnego Dnia Pierwsza Yarina.Ostatnio często nabrzmiałe piersi, czując zazwyczaj Normalne, Ze wzgledu na zmiany klimatu zimnego zrobić kilka razy podwyższonych pleśniawki Flukonazol widział Raz. CZY niedawna, wieczorami, przed pójściem Spać, zaczęło pojawiać się "poruszenie" w jamie brzusznej. Czy mogę być w ciąży? Na 3 dni PRZED Ostatnim testem przeprowadzonym przez Regulona wynik byl negatywny, A odbiór pierwszej Yariny rowniez sprawdził. KIEDY skończyłem pierwsza paczkę Yariny, w trzecim dniu Przerwy Między pigułkami, bylo krwawienie z odstawienia Tylko 2 DNI. W Czasie wakacji zyskałem Kołaczyk dodatkowej wagi.Jeśli zrobić Nie JEST moje wnętrzności tak boje sie wieczorami, moze okazać SIE, ZE JESTEM na Tym etapie ciąży płodu ruchów, Które Już słyszy?

  23. Natalia

    Cześć, Akceptuję ok "Jess" na zalecenie ginekologa przez okolo Sześć miesiecy, przedtem Inne osoby W W. przyjmowały OK. W dniu ostatniej Aktywnej pigułki byl niezabezpieczony stosunek seksualny. Jakieś JEST ostatnie zajścia w ciążę Tym okresie? dziękuję

  24. Miłość

    CZY SIĘ możliwe, ABY zajść w ciążę, jeśli Pierwszy Dzień pigułki, po 7-dniowej przerwie, ZE stosunek seksualny I Pierwszy tabletka byl pijany na NASTĘPNY Dzień Ź drugim?

  25. Wiktoria

    Za pierwszym Razem zaczęto przyjmować OK Yarin + w celu normalizacji cyklu miesiączkowego. Pierwsza tabletka byla pijana Pierwszego Dnia menstruacji, A druga na seks bez zabezpieczenia.Jakie żartem prawdopodobieństwo ciąży? Wydaje SIĘ, ZE Instrukcje Mówią, ZE EFEKT antykoncepcyjny pojawia SIĘ OD razu, ALE NA Wieluniu forach Piszą, Ze Lepiej przewlekłych 7 kolejnych sprawdź w sklepie.

  26. Anastasia

    Jeśli zajść w ciążę Już natychmiast PO anulowaniu Aplikacji, Jakie JEST prawdopodobieństwo, ZE ciąża pójdzie dobrze? Wypiłem 3 miesiące Yarinu W związku oo policystozą PO pierwszym powyżej tygodnia jajniki SA w normie. I w pierwszym razie zaszła wag ciążę. Teraz obawiam Bardzo SIĘ, ZE Nie bedzie zadných Problemów.

    • Marina

      Wszystko bedzie dobrze! Oczywiscie lekarze zalecają odczekać Czas na Normalna KAWE hormonalną. Ale jeśli tak SIĘ powyżej tygodnia, Nie wARTo martwić SIĘ, NIE JEST krytyczne, w ogóle sposób na na Dziecko.

    • Światło

      Ze miałeś diagnozę policystyczną jajnika, A następnie jestes w ciąży. Diagnoza oo TA JEST ciężko. Zwykłe wykonują wizowanie. W sposób za przykład Lekarza, ko właściwe, przypisując CI hormon. lek i anulowanie iść. Żartach do Rejestru poprawności. Działając, Nie mogłem SIĘ martwić. Rozwój na żart w ciąży. Odbiór Yarinu Nie wpłynie. Przeczytaj dla Siebie:
      /planirovanie/pl-slozhnosti/polikistoz-yaichnikov.html
      / beremennost
      / beremennost / slozhnosti / analizy

    • Yana

      Cóż, nic z Tego strasznego) Ty ciąża bedzie normalna, bez zadných, przez tak rzec, Niespodzianek. /rannie-sroki/problemy/pochemu-bolit-zhivot.html Jeśli jestes całkowicie zdrowy i gotowy zrobić noszenia, Wszystko bedzie dobrze. Odbieranie ok Nie daje żadnego wpływu. Zaszły w ciążę, coz, jednoczesne mozesz zrobić, wiec Już bedzie, Nie bedzie Już poprawne
      /beremennost/slozhnosti/kak-izbavitsya-ot-toshnoty.html
      /beremennost/info/kogda-vstat-na-uchet.html

    • Anna Kolomova

      Twoje obawy SA daremne, wynikła ciąża, mija OK, JAK normalna ciąża, NIE JEST inna. Jeśli jestes zdrowy i Nie Masz na co narzekać, w Tym miejscu budowy Jeśli Sa pewne Choroby, TYLKO SIĘ pogorszą, ale do Normalne.

Dziekuje Twój komentarz po SIĘ PO weryfikacji.
dodaj komentarz

Najgorętsze Dyskusje
CZY JEST możliwość ciąża po aborcji Medycznej?
Dzień dobry.Chcę czegoś o moich doświadczeniach z MA. Ma zrobiła 5 tygodni. Tydzień po tym idzie Lekarza, lekarz powiedział, Ze wszystko jest w porządku ...
Odcinek opóźnień miesiączki
Mam 7 Tydzień. Dla Mnie 34. Pierwsze dziecko urodziło SIĘ 9 lat Temu. Pierwszych pierwszych pierwszych owny owny owny
Ciąża podczas przyjmowania pigułek antykoncepcyjnych: Jakieś JEST prawdopodobieństwo?
Cześć, powiedz mi, PROSZĘ. Po certyfikacie LUB akci seksualnym Mój partner u Mnie skończył I Gdzie w godzine wypił tabletkę 20. Wypiłem kurs 7 ...
CZY mozna palic Kobiety wagowo Ciąża? CZY musisz rzucać?
Dobra pora Dnia! Dziewczyny Ooi, Tydzień Temu dowiedziałem SIĘ, ZE jestem w ciąży, ABY byl szok, ponieważ Mój Mąż i ja próbowaliśmy dostać Pół Roku ja naprawde chcemy ...